شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی:خبر سفر نتانیاهو به عربستان نباید درز می‌کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از نخست‌وزیر این رژیم بخاطر درز خبر سفر به عربستان به رسانه‌ها انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۰۳ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 23
کد خبر: ۶۷۹۳۲

به گزارش راهبرد معاصر به دنبال رسانه‌ای شدن سفر اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به عربستان، وزیر جنگ این رژیم از درز این خبر از سوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رسانه‌ها انتقاد کرد.

به نوشته روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم اسرائیل دوشنبه شب از «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم به دلیل انتشار اخبار دیدار روز یکشنبه خود با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد آل‌سعود انتقاد کرد.

به نوشته این منبع خبری، این دیدار از سوی «یووال گالانت» از اعضای حزب لیکود و مقامات عربستانی در گفت‌وگو با روزنامه «وال استریت ژورنال» تایید شد. نتانیاهو، پیشتر، گانتز را  در جریان توافق عادی‌سازی روابط با امارات و بحرین نیز قرار نداده بود.

علی‌رغم گزارش‌ رسانه‌های مختلف، وزیر امور خارجه عربستان سعودی با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر دیدار ولی‌عهد رژیم سعودی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد.

خبرگزاری رویترز نیز در این خصوص گزارش داد که نتانیاهو در نشست حزب لیکود از ارائه توضیحات درباره صحت داشتن ماجرای دیدار با ولی‌عهد سعودی در خاک عربستان طفره رفته و به سؤال پاسخ نداده است.

گفته می‌شود در این سفر «یوسی کوهن» رئیس دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) نتانیاهو را همراهی کرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده